ZenCleanz ONE organismi puhastus
229,00 €
ZenCleanZ organismi puhastus
- Komplekti kuuluvad ensüümid on valmistatud 100% looduslikest ja orgaanilistest saadustest (puuviljad, köögiviljad, seened, ürdid, vetikad), mida on kääritatud üle kolme aasta.
- Puhastuskuuri on välja töötanud Taiwani teadlased, hiina traditsioonilise meditsiini eksperdid ja toitumisnõustajad.
- Puhastuskuuri võib kombineerida mistahes muu mürkainetest vabanemise meetodiga.
- Kuuri võib teha mistahes ravipuhkuse esimesel päeval ja see avaldab märgatavat kasulikku mõju.
Soolte puhatuse mõjul:
- on energiat rohkem
- nahk pehmem
- kaob magusaisu ja tekib isu värskete toitude järele
KOHE OLEMAS! TASUTA TARNE PAKIAUTOMAATI!
ZenCleanZ organismi puhastus komplekti kuuluvad ensüümid puhastavad ühe päevaga kogu seedekulgla (sh söögitoru, mao, peensoole, käärsoole, maksa) sinna kogunenud ebasobivatest jääkidest. Selle tagajärjel paraneb seedeprotsess.
Lisaks seedekulglale toimivad ensüümid ka teistes elundites ja näärmetes, mille tulemusena aktiveerub ainevahetus. Ensüümid toidavad seedekulglat kasulike mikroorganismidega, tänu millele ei ole pärast soolte puhastamist vaja mikrofloorat taastavat kuuri. Paastumise ajal käivitub kohe järgmisel päeval autolüüsi- ja ketoosirežiim, mille tulemusel tekib ühe päevaga justkui kolme- kuni neljapäevase puhastumise ja paastumise toime.
Miks teha organismi puhastust (soolte puhastus):
- Soov langetada kaalu
- Soov vabaneda stressist
- Soov vabaneda toksiinidest, mis on organismi kogunenud.
- Soov vabaneda kroonilistest haigustest (probleemid kilpnäärmega, hormonaalsüsteemi-, liiges- või nahahaigused – siin juures on oluline nõu pidada oma arstiga)
- Soov vabaneda väsimusest ja loidusest
- Soov parandada keskendumis- ja tähelepanuvõimet.
SOOLEPUHASTUSE TEGEMISE JUHEND LAE ALLA SIIT
Koostisosad (vedelik/ensüümilisand):
ananass (Ananas comosus (L.) Merr.), õun (Malus domestica Borkh.), papaiin (papaiast (Carica papaya L.)), viinamari (Vitis vinifera L.), tomat (Lycopersico lycopersicum (L.)), sidrun (Citrus limon (L.) Burm. f.), kantaluup (Cucumis melo L.), pitaia (Hylocereus undatus), arbuus (Citrullus lanatus (Thunb.)), kiivi (Actinidia deliciosa (A.Chev.)), banaan (Musa × paradisiaca L. (pro sp.)), apelsin (Citrus sinensis (L.) Osbeck), Pekingi kapsas (Brassica rapa subsp. Pekinensis), spinat (Spinacia oleracea), metsporgand (Daucus carota L.), karella-kibekurk (Momordica charantia L.), Lactobacillus acidophilus, sorbitool, isomaltooligosahhariidid, laktilool, roosuhkur, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium longum.